Πυροβολισμοί σε εκκλησία στο Μίσιγκαν: Τουλάχιστον ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες
NewsroomΣοβαρό περιστατικό εξελίχθηκε στην πόλη Γκραντ Μπλανκ του Μίσιγκαν, όπου οι Αρχές ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για ενεργό ένοπλο δράστη εντός εκκλησίας, με έναν νεκρό -τον ίδιο τον δράστη- να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες.
Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε εκκλησία
Το επεισόδιο σημειώθηκε στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ο δράστης πυροβόλησε εναντίον πιστών πριν ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά στο κτήριο.
Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν τον ένοπλο να έχει χάσει τη ζωή του, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί επίσημες ανακοινώσεις για αριθμό θυμάτων ή ταυτότητα του δράστη.
Με ανάρτηση στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ κατήγγειλε «άλλη μια στοχευμένη επίθεση εναντίον Χριστιανών».
Η εκκλησία τυλίχθηκε στις φλόγες
Βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν την εκκλησία να φλέγεται, ενώ η οροφή κινδυνεύει να καταρρεύσει. Η ισχυρή φωτιά περιπλέκει το έργο των σωστικών συνεργείων και δυσχεραίνει την πρόσβαση στις εστίες όπου ενδέχεται να υπάρχουν τραυματίες.
Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ οι Αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο, καθώς η επιχείρηση παραμένει σε εξέλιξη.
- Viral βίντεο τους έστειλε φυλακή: Η απάτη με τα στημένα τροχαία - Πήραν αποζημιώσεις 80.000 δολαρίων
- Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ και... μάζεψε πρόστιμα 18.590 ευρώ
- «Φτιάξε ένα καλό, το χθεσινό ήταν πικρό»: Ψυχολόγος του Πειραιά σε κύκλωμα ναρκωτικών - Η «καβάτζα», το ghost phone και η τραγουδίστρια
- Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Μαγευτικές εικόνες από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»