Τραμπ για Ερντογάν: Θα μπορούσε να βοηθήσει να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία
NewsroomΟ Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, επιστρέφοντας στην Ουάσιγκτον από τη Μέση Ανατολή, επανέλαβε σε δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο προεδρικό αεροσκάφος την εκτίμησή του ότι ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μπορούσε να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην προσπάθεια να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.
Όπως ακούγεται στο ηχητικό απόσπασμα, ο Αμερικανός πρόεδρος εκτίμησε ότι ο Τούρκος ομόλογός του θα μπορούσε να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην προσπάθεια να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.
«Ναι μπορεί. Τον σέβεται η Ρωσία. Για την Ουκρανία δεν μπορώ να σας πω αλλά τον σέβεται ο Πούτιν και είναι φίλος μου. Βλέπετε τα πηγαίνω καλύτερα με τους σκληρούς όχι με τους αδύναμους» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Τραμπ για τον Ερντογάν.
- Η επιστροφή των Patriot στα «ενδότερα», η εκλογή της «Ομάδας Αλήθειας» στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και o μηχανισμός της Νίκης στην Καρυστιανού
- «Κόφτης» από την Αποκεντρωμένη για τους περιορισμούς στα ηλεκτρικά πατίνια - Οι τελικές ρυθμίσεις
- Κυβέρνηση: Πως αντιμετωπίζει τον Τσίπρα - Τι λέει για Καρυστιανού
- Γιατί ακύρωσε ο Τραμπ την επίθεση στο Ιράν - «Υπάρχουν καλές πιθανότητες για συμφωνία»