Άγρια δολοφονία ποδοσφαιρικού παράγοντα στη Λεμεσό: Γάζωσαν τον Σταύρο Δημοσθένους σε αυτοκινητόδρομο
NewsroomΆγρια δολοφονία σημειώθηκε στη Λεμεσό λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας και παράγοντας του ποδοσφαίρου Σταύρος Δημοσθένους δέχτηκε δολοφονικά πυρά ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του στον αυτοκινητόδρομο.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει την έρευνα αν και βλέπουν συμβόλαιο θανάτου πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία.
Σύμφωνα με το cyprustimes.gr, άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος κινείτο με το όχημά του στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου, με κατεύθυνση προς Πολεμίδια.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο αυτοκινητόδρομος παραμένει κλειστός, ενώ μέλη της δύναμης σπεύδουν και σε δεύτερο σημείο στην περιοχή της Γερμασόγειας καθώς υπάρχει πληροφορία για φλεγόμενο όχημα που δεν αποκλείεται να σχετίζεται.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται οι δράστες να παρέδωσαν το όχημα στις φλόγες και να διέφυγαν από τη σκηνή με μοτοσικλέτα.
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διάλογοι που «καίνε» βουλευτές και πρώην υπουργούς - Στα όρια κακουργήματος
- Τι λέει η Καρυστιανού για το κόμμα της: Το όνομα, το βίντεο με την κλεψύδρα και η ιδρυτική διακήρυξη
- Ποιοι εργαζόμενοι δεν κινδυνεύουν από την τεχνητή νοημοσύνη - Τα αλώβητα επαγγέλματα και οι επιλογές των νέων
- Αυτή η μικρή πόλη είχε τον πιο μολυσμένο αέρα του 2025 - «Ακόμα κι η αναπνοή είναι δύσκολη»