Serial killer στην Κύπρο: Τα τελευταία κομμάτια του φρικιαστικού «παζλ»
NewsroomΟι κυπριακές Αρχές προσπαθούν να ολοκληρώσουν το «παζλ» της δολοφονικής δράσης του 35χρονου «Ορέστη», συνεχίζοντας τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και την Λίμνη Μεμί στο Ξυλιατό, ώστε να εντοπίσουν τις σορούς των δύο τελευταίων θυμάτων του.
Στα χέρια των ανακριτών έρχονται συνεχώς πληροφορίες για τον «Ορέστη», οι οποίες αξιολογούνται, προκειμένου να αποδειχθεί αν ο 35χρονος συνδέεται και με άλλες υποθέσεις. Οι ανακριτές είναι πολύ κοντά στην καταχώρηση των υποθέσεων ενώπιον του δικαστηρίου.
Υψίστης σημασίας θεωρείται η ανεύρεση των σορών της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα και της 6χρονης Σιέρα.
Οι Αρχές, σύμφωνα με το reporter.com.cy, έχουν όλα τα δυνατά μέσα τους στα δύο σημεία, ωστόσο ο μεγάλος όγκος λάσπης που έχει συγκεντρωθεί στις περιοχές κάνει πιο δύσκολες τις προσπάθειές τους.
Την Τρίτη, πάντως, θα είναι η τελευταία ημέρα που θα χρησιμοποιηθεί στις έρευνες και το ειδικό μηχάνημα Sonar, καθώς ολοκληρώνεται το κομμάτι των ερευνών που ήταν απαραίτητο.
- Εξαγριωμένος επιβάτης κλώτσησε την αυτόματη πύλη αεροδρομίου, έχασε την πτήση και κατέληξε με χειροπέδες
- Καλλιθέα: Βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο μπαρ - Το βλέπουν και... συνεχίζουν να χορεύουν
- Νέα τραγωδία με νεαρή γυναίκα: Νεκρή 24χρονη στον Πειραιά - Έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
- Βίντεο ντοκουμέντο: Κλέφτης γίνεται «καπνός» με μηχανάκι μέσα σε 12 δευτερόλεπτα στη Θεσσαλονίκη