Κόσμος|04.11.2025 23:18
Συναγερμός στο Βέλγιο: Έκλεισαν τα αεροδρόμια Βρυξελλών και Λιέγης λόγω drone
NewsroomΤο αεροδρόμιο των Βρυξελλών έκλεισε απόψε προσωρινά για λόγους ασφαλείας, αφού εντοπίστηκε να πετά στην περιοχή ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.
Η υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας Skeyes επιβεβαίωσε τη διακοπή της λειτουργίας του διεθνούς αεροδρομίου Ζάβεντεμ.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι δεν εκτελούνται πτήσεις, ούτε προσγειώσεις ούτε απογειώσεις.
«Δεν υπάρχουν πτήσεις που προσγειώνονται ή απογειώνονται αυτή τη στιγμή», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει για πόσο χρόνο θα παραμείνει κλειστό το αεροδρόμιο.
Σημειώνεται πως λίγο αργότερα, το Reuters μετέδωσε ότι και το αεροδρόμιο της Λιέγης έκλεισε για τον ίδιο λόγο.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!