Κόσμος|14.11.2025 16:28
Γαλλία: Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι - Εντολή εκκένωσης
NewsroomΑστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στον σιδηροδρομικό σταθμό «Μονπαρνάς» στο Παρίσι, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν έναν άνδρα.
Σύμφωνα με το γαλλικό actu.fr, αστυνομικοί πυροβόλησαν δύο φορές, με τον σταθμό να εκκενώνεται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα άτομο, γνωστό για ενδοοικογενειακή βία, που βρισκόταν σε τρένο, φέρεται να έβγαλε μαχαίρι, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού. Ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε το όπλο του.
«Οι αστυνομικοί ήταν παρόντες στην αποβάθρα του σταθμού όταν οι πρώτοι επιβάτες, μεταξύ των οποίων και εγώ, αποβιβάστηκαν από το τρένο που έφτασε από το Rennes. Άκουσα τους αστυνομικούς να ζητούν από τον άνδρα να σταματήσει, και στη συνέχεια πυροβόλησαν δύο φορές» είπε μάρτυρας.
Διαβάστε ακόμη
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα