Φρίκη στη Γαλλία: Γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της με αλυσοπρίονο σε πάρκινγκ
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στα Γαλλία έπειτα από ένα φριχτό περιστατικό που σημειώθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο, όπου γυναίκα αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό της με ηλεκτρικό αλυσοπρίονο.
Η σοκαριστική πράξη αυτοχειρίας συνέβη μπροστά σε πελάτες του εμπορικού κέντρου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η γυναίκα ήταν γνωστό ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις.
Η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 60 ετών, προχώρησε σε αυτή τη μοιραία πράξη γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (15/11) στο πάρκινγκ ενός καταστήματος στην πόλη Gap της επαρχίας Hautes-Alpes.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες, αστυνομία και ασθενοφόρο, αλλά δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τη γυναίκα.
«Έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου»
Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, η εισαγγελία του Gap άνοιξε έρευνα για να διαπιστώσει την αιτία θανάτου, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Η εισαγγελέας του Gap, Marion Lozac'hmeur, δήλωσε στο TF1info το πρωί της Κυριακής (17/11): «Έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου. Η έρευνα έχει ανατεθεί στο αστυνομικό τμήμα του Gap, μετά την αυτοκτονία αυτής της γυναίκας που γεννήθηκε το 1965».
- Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
- Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
- «Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες, το στοίχημα της συσπείρωσης
- Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα