Κόσμος|27.11.2025 23:30
Ο Πούτιν με ένα κομούζ στα χέρια - Προσπάθησε να παίξει το παραδοσιακό όργανο του Κιργιστάν
NewsroomΙππεύει άλογα, διαθέτει μαύρη ζώνη στο τζούντο, είναι δεινός κολυμβητής και γενικά δεν υπάρχει κάτι που ο Βλαντίμιρ Πούτιν να νιώθει ότι φοβάται να δοκιμάσει.
Δεν προκάλεσε, λοιπόν, έκπληξη σε κανέναν ότι στην επίσκεψή του στο Κιργιστάν έπιασε ένα κομούζ και επιχείρησε να παίξει.
Αν μη τι άλλο, ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν τόσο αισιόδοξος ώστε να πιστέψει ότι μπορεί με τη... μία να να γίνει και δεξιοτέχνης του τρίχορδου παραδοσιακού οργάνου της χώρας. Ζήτησε συμβουλές για να μάθει ακόμα ένα όργανο μετά το πιάνο.
Η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στον Αλεξάντερ Λουκασένκο και άλλους αξιωματούχους που συγκεντρώθηκαν στο Μπισκέκ για τη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας (CSTO).
Διαβάστε ακόμη
- «Χρυσάφι» η βενζίνη στην Ελλάδα: Με έναν μισθό αγοράζεις σχεδόν τα μισά λίτρα από την Ευρώπη
- «Σπίτι μου 3»: 10 προτάσεις για ένα αποτελεσματικότερο πρόγραμμα πρώτης κατοικίας
- Ο Κωνσταντινόπουλος, ο κανόνας Τσίπρα, οι «μυστικές» δημοσκοπήσεις και η κόντρα Καρυστιανού-Άδωνι
- Σε εκλογική ετοιμότητα η ΕΛ.Α.Σ. με Συντονιστικές Επιτροπές σε όλη τη χώρα - Όλα τα ονόματα ανά περιφέρεια