Παρέμβαση Πεσκόφ: Λάθος να λέμε ότι ο Πούτιν απέρριψε την πρόταση Τραμπ για ειρήνη
NewsroomΤην άποψη ότι δεν είναι δίκαιο και σωστό να λέγεται ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν απέρριψε την πρόταση Τραμπ για ειρήνη στην Ουκρανία, εξέφρασε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, στην καθημερινή ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αναφέρθηκε στις χθεσινές συνομιλίες με τους Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρετ Κούσνερ που δεν είχαν κάποιο θετικό αποτέλεσμα και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε άμεση ανταλλαγή απόψεων. Κάποια πράγματα έγιναν αποδεκτά, άλλα χαρακτηρίστηκαν ως απαράδεκτα. Αυτή είναι μια φυσιολογική διαδικασία εργασίας και αναζήτηση συμβιβασμού».
Ο Πεσκόφ ρωτήθηκε και για το τι ακριβώς ειπώθηκε στις διαπραγματεύσεις αλλά αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες.
«Υπάρχει η αντίληψη ότι όσο πιο ήσυχες είναι αυτές οι διαπραγματεύσεις, τόσο πιο παραγωγικές θα αποδειχθούν. Θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτή την αρχή και ελπίζουμε ότι το ίδιο θα κάνουν και οι Αμερικανοί ομόλογοί μας».
- «Χρυσάφι» η βενζίνη στην Ελλάδα: Με έναν μισθό αγοράζεις σχεδόν τα μισά λίτρα από την Ευρώπη
- «Σπίτι μου 3»: 10 προτάσεις για ένα αποτελεσματικότερο πρόγραμμα πρώτης κατοικίας
- Ο Κωνσταντινόπουλος, ο κανόνας Τσίπρα, οι «μυστικές» δημοσκοπήσεις και η κόντρα Καρυστιανού-Άδωνι
- Σε εκλογική ετοιμότητα η ΕΛ.Α.Σ. με Συντονιστικές Επιτροπές σε όλη τη χώρα - Όλα τα ονόματα ανά περιφέρεια