Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 32χρονη σκότωσε τα δύο ανήλικα παιδιά της, τη γιαγιά της και έβαλε τέλος στη ζωή της
NewsroomΈνα πολύ θλιβερό όσο και σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Τενεσί, όπου μια μητέρα 32 ετών σκότωσε τα δύο ανήλικα παιδιά της, την γιαγιά της και στο τέλος αυτοκτόνησε δίπλα τους.
Το πρωί της περασμένης Παρασκευής 2 Ιανουαρίου, αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι στην περιοχή Γουέβερλι από συγγενείς της οικογένειας που προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν αλλά δεν έβρισκαν ούτε τη Χέδερ Τόμπσον, ούτε την 88χρονη γιαγιά της.
Μπαίνοντας στο εσωτερικό της οικίας αντίκρισαν τέσσερα πτώματα. Όλα είχαν τραύμα από όπλο και η έρευνα των ντετέκτιβ του Ανθρωποκτονιών κατέληξε ότι η 32χρονη είχε δολοφονήσει την ηλικιωμένη αλλά και τα δύο παιδιά της. Τον 4χρονο Άριους και τον 13χρονο Αϊζάια.
Είναι άγνωστο τι οδήγησε την παιδοκτόνο σε αυτή την φρικτή πράξη κι αν παίζει ρόλο ο χωρισμός της από τον πατέρα των παιδιών που ανέβασε μήνυμα στα social media δηλώνοντας συγκλονισμένος με την απώλεια των δύο γιων του.
- Μαξίμου σε αγρότες: Διάλογος με Μητσοτάκη υπό προϋποθέσεις - Τα μέτρα είναι αυτά που ανακοινώθηκαν
- Κρατικό «μπάχαλο»: Χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι απλήρωτοι από τη ΔΥΠΑ
- 40.000 δωρεάν ταξιδιωτικές κάρτες DiscoverEU σε νέους από την ΕΕ - Πόσοι Έλληνες επιλέχθηκαν
- Στο φως μυστήρια που ίσως δεν λυθούν ποτέ: Η ανακάλυψη επιστημόνων στην Αφρική για γυναίκα... 9.500 ετών