Κραν Μοντανά: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μοιραίου μπαρ - Τα δάκρυα και η «συγγνώμη» της συζύγου του
NewsroomΥπό κράτηση βρίσκεται πλέον ένας από τους συνιδιοκτήτες του μπαρ στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας όπου σημειώθηκε η φονική πυρκαγιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη λόγω κινδύνου διαφυγής όπως αναφέρουν πηγές σε ελβετικά μέσα ενημέρωσης.
Κατά την έξοδό της από την εισαγγελία, η σύζυγος του Μορέτι, Τζέσικα, μίλησε δακρυσμένη στους δημοσιογράφους, ζητώντας συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων.
«Οι σκέψεις μου είναι συνεχώς με τα θύματα και τους ανθρώπους που αγωνίζονται για να αναρρώσουν. Είναι μια αδιανόητη τραγωδία. Ποτέ, μα ποτέ δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε αυτό. Συνέβη στο κατάστημά μας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη», είπε μεταξύ άλλων.
Η πυρκαγιά που ξέσπασε στο μπαρ «Le Constellation» στο Κραν Μοντανά είχε ως αποτέλεσμα 40 άνθρωποι –εκ των οποίων οι μισοί ανήλικοι- να χάσουν την ζωή τους και ακόμα 116 να τραυματιστούν.
Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, 83 τραυματίες παραμένουν νοσηλευόμενοι στην Ελβετία, καθώς και σε μονάδες εγκαυμάτων στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και στο Βέλγιο.
- Χτυπήθηκε από πύραυλο ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς ανοιχτά του Νοβοροσίσκ
- Σιδηρόδρομος: Με 710 «μπλοκάκια» θα λειτουργήσει και φέτος - Το... λίγο ΑΣΕΠ φέρνει μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- Βομβαρδίστε με υπερβολή, ο φόβος είναι το ισχυρότερο όπλο, αλλά… Γιατί όσοι ζήσαμε τη 10ετία του ’80 δεν τρομάζουμε πια
- «Σάπιο αβγό και αποχέτευση»: Γειτονιά της Νέας Υόρκης έχει μια... περίεργη μπόχα εδώ και μήνες και κανείς δεν ξέρει τι είναι