Κόσμος|19.05.2019 14:33
Αυστρία: Εκλογές τον Σεπτέμβριο προτείνει ο Αλεξάντερ βαν ντερ Μπέλεν
NewsroomΟ πρόεδρος της Αυστρίας Αλεξάντερ βαν ντερ Μπέλεν δήλωσε σήμερα ότι προτείνει την διεξαγωγή κοινοβουλευτικών εκλογών στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Είναι πολύ σημαντικό για τους Αυστριακούς να τους δοθεί η ευκαιρία για μία νέα αρχή στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης τους, για την κυβέρνησή τους, ανέφερε σε δήλωσή του ο βαν ντερ Μπέλεν, στην προεδρική κατοικία Χόφμπουργκ στην Βιέννη.
«Αυτή η νέα αρχή πρέπει να γίνει γρήγορα κι εντός των προβλέψεων του ομοσπονδιακού συντάγματος. Έτσι, προτείνω την διεξαγωγή εκλογών..., τον Σεπτέμβριο. Εάν είναι δυνατό, στις αρχές του Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο πρόεδρος της Αυστρίας.
Διαβάστε ακόμη
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
- Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα