Κύπρος: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι - Προειδοποιητικά μηνύματα στους κατοίκους
NewsroomΉχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου, και ενώ ο βρετανός υπουργός Άμυνας, Τζον Χίλι, βρίσκεται στην αεροπορική βάση.
«Υπάρχει σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας»
Σύμφωνα με μήνυμα που μεταδίδεται από τα κυπριακά ΜΜΕ στους κατοίκους του Ακρωτηρίου: «Υπάρχει σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας. Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης. Απομακρυνθείτε από τα παράθυρα και καλυφθείτε πίσω ή κάτω από ανθεκτικά, συμπαγή έπιπλα. Αναμείνατε περαιτέρω οδηγίες».
«Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης. Απομακρυνθείτε από τα παράθυρα και καλυφθείτε πίσω ή κάτω από ανθεκτικά, συμπαγή έπιπλα. Αναμείνατε περαιτέρω οδηγίες», αναφέρει το μήνυμα.
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
- Επιμένουν ΗΠΑ και Ισραήλ: «Η Βηρυτός θα θυμίζει τη Γάζα», λέει το Ισραήλ - Ο Τραμπ θέλει να διαλέξει τον νέο ηγέτη του Ιράν
- Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
- Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
- Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας