Νέα Υόρκη: Νεκροί ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους που συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα
NewsroomΣε τραγωδία εξελίχθηκε η σύγκρουση του αεροπλάνου Air Canada Express με πυροσβεστικό όχημα στο αεροδρόμιο La Guardia της Νέας Υόρκης, καθώς ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του επιβατικού αεροπλάνου κατέληξαν νεκροί, όπως μετέδωσε το NBC News.
Το χρονικό του ατυχήματος
Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) έδωσε εντολή να ανασταλούν όλες οι κινήσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο, ενώ σύμφωνα με τη New York Post, τουλάχιστον 4 πυροσβέστες που επέβαιναν στο πυροσβεστικό όχημα που εμπλέκεται στο ατύχημα, έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Το τοπικό μέσο αναφέρει ότι η σύγκρουση προέκυψε εν μέσω έντονης κακοκαιρίας στην περιοχή.
Το βίντεο
Τα πλάνα από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν διαλυμένο το μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους, το οποίο έχει ανασηκωθεί από το έδαφος.
- Αντίστροφη μέτρηση για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου: Ποια διαδικασία ακολουθείται
- Τραμπ για Ουκρανία: Στο τέλος του ο πόλεμος με τη Ρωσία, έρχεται μεγάλη συμφωνία
- Ο Τσίπρας στο Παρίσι αναζητώντας το αριστερό προφίλ της ΕΛΑΣ
- Το συνέδριο με τις ζυγαριές, το πρόβλημα του Ανδρουλάκη και τα μαλινουά της Λατινοπούλου