Κόσμος|24.07.2026 22:46
Συντριβή υδροπλάνου στο Σιάτλ: Eπεσε σε βράχια και πήρε φωτιά – Σώοι οι 11 επιβαίνοντες
NewsroomΑτύχημα σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (23.07,2026) μετά τη συντριβή ενός υδροπλάνου κοντά στο Σιάτλ της πολιτείας της Ουάσινγκτον. Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 11 άτομα, δέκα επιβάτες και ο πιλότος, οι οποίοι «είχαν Άγιο» και βγήκαν ζωντανοί μετά τη συντριβή.
Η συντριβή σημειώθηκε έπειτα από αναγκαστική προσθαλάσσωση. Το υδροπλάνο, μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση, κατέληξε στα βράχια του νησιού και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Τέσσερις από του 11 επιβάτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Σε κρίσιμη κατάσταση
Ο ένας από αυτούς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σημαντική ήταν και η βοήθεια ανθρώπων που βρίσκονταν στην περιοχή με τα σκάφη τους, καθώς έσπευσαν αμέσως να συνδράμουν τους επιβαίνοντες.
Συντριβή υδροπλάνου στο Σιάτλ/Χ
Διαβάστε ακόμη
- Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Έβλεπε τη σφαγή από το 1,5 μέτρο σαν σινεμά» - Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας
- Πώς ένα άστοχο σουτ οδήγησε στον εντοπισμό της σακούλας με τα ανθρώπινα οστά στην Κυψέλη
- «Είναι ζωντανός»: Σώθηκε χάρη σε συγκλονιστικό βίντεο που έστειλε μέσα από τα συντρίμμια μετά την κατάρρευση στο Νέο Δελχί
- Μα γιατί ήταν εκεί; Έπεσε σε STOP και μετά... πήγε να το ξηλώσει