Κόσμος|10.10.2026 20:58
Φωτιά σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης - Απομακρύνονται ασθενείς
NewsroomΦωτιά ξέσπασε στην οροφή κτιρίου των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Εκπαίδευσης και Έρευνας Kosuyolu, στην περιοχή Κάρταλ της Κωνσταντινούπολης.
Λόγω της πυρκαγιάς, τα αίτια της οποίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως την εκκένωση των ασθενών, ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση των φλογών.
Στο σημείο μεταβαίνουν επίσης δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ στο νοσοκομείο επικρατούν στιγμές έντασης κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης των νοσηλευομένων, όπως μεταδίδει το haberler.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς ή για το αν υπάρχουν τραυματισμοί.
Βίντεο από το σημείο
Διαβάστε ακόμη
- Οπλοστάσιο και φασιστικό υλικό στα σπίτια των νεοναζί που επιτέθηκαν στον 32χρονο - «Αν πεθάνω, αυτός με έφαγε»
- Ο Τραμπ προτείνει η Ουκρανία «να αποκτήσει νέο ηγέτη» - «Ο Ζελένσκι δεν μπορεί να κάνει συμφωνία»
- Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα οικονομικά του Νίκου Καρβέλα: Ελεγκτές στο σπίτι του για εκκρεμότητες 850.000 ευρώ
- Γνωστός ο γυναικολόγος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία: Λέει πως ήταν «για προσωπική χρήση»