Κόσμος|21.06.2019 17:27

Δίδυμοι Πύργοι: Αγνωστες φωτογραφίες από την 11η Σεπτεμβρίου (pics)

Newsroom

Η 11η Σεπτεμβρίου έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων ως μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας, όταν τα τζετ καρφώθηκαν στους Δίδυμους Πύργους, σκορπώντας τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους.

Δεκαοκτώ χρόνια μετά, η επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και στο Πεντάγωνο, η 11η Σεπτεμβρίου εξακολουθεί να στοιχειώνει τις ζωές, τις σκέψεις, την καθημερινότητα όλων στον πλανήτη.

Κι αυτό επειδή νέες, αδημοσίευτες φωτογραφίες από την 11η Σεπτεμβρίου και τους Δίδυμους Πύργους είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω CDs που βρέθηκαν σε σπίτι.

T

CDs τα οποία αγοράστηκαν σε μπαζάρ εκκαθάρισης σπιτιού, μέσα στο οποίο κρυβόταν ένας θησαυρός με εκατοντάδες φωτογραφικά ντοκουμέντα, αμέσως μετά την επίθεση.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανακτήθηκαν από τα CDs, τα οποία ενδεχομένως να ανήκαν σε κάποιο μέλος από τα συνεργεία διάσωσης ή τα συνεργεία που ανέλαβαν την εκκαθάριση του χώρου από τα μπάζα.

Ντοκουμέντα ακλόνητα από το απόλυτο χάος που προκλήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, εκείνη την ημέρα που άλλαξε τον κόσμο...

δίδυμοι πύργοι11η ΣεπτεμβρίουΝέα Υόρκη