Κόσμος|16.11.2018 11:05

Το Brexit σε 12 δευτερόλεπτα - Το δελτίο στη νοηματική που έγινε viral (vids)

Newsroom

Το Ηνωμένο Βασίλειο παρακολουθεί τις εξελίξεις για το Brexit στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο, ωστόσο ένα δελτίο του BBC στη νοηματική γλώσσα και το εκφραστικό πρόσωπο της παρουσιάστριας κατάφερε να αποτυπώσει με ακρίβεια την κατάσταση που επικρατεί. 

Η ηθοποιός και συγγραφέας Ελ Πότερ ανέβασε το απόσπασμα από το δελτίο στο λογαριασμό της στο Twitter και το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 2,3 εκατομμύρια προβολές και 100.000 like.   

Το βλέμμα της παρουσιάστριας είναι αυτό που έκανε θραύση:

T

«H διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας που μεταδίδει τη συμφωνία για το Brexit στις ειδήσεις του BBC, αποδίδει τέλεια την πολυπλοκότητα της γ....ς κατάστασης» είναι το σχόλιο της Πότερ. «Είναι το Brexit σε ένα ερμηνευτικό χορό» σχολιάζει ένας χρήστης, ενώ άλλοι ζητούν να γίνει η παρουσιάστρια υπεύθυνη υπουργός για το Brexit.   

Βλέποντας το πόσο δημοφιλές γίνεται το βίντεο, η Πότερ υπερθεμάτισε γράφοντας: «δεν γελάω με αυτήν την εκπληκτική ερμηνεύτρια ή την κοινότητα των κωφάλαλων. Θεωρώ τον τρόπο που εκφράζεται εκπληκτικό και πως είναι η πιο ακριβής ανάλυση για το Brexit που έχω δει ως τώρα.  

T
BrexitΜεγάλη ΒρετανίαBBC