Κόσμος
|
27.07.2019 14:24
Επίθεση από ακρίδες στο Λας Βέγκας - εικόνες που προκαλούν δέος (vid)
NewsroomΗ επιδρομή των ακρίδων φυσικά προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους και επισκέπτες του Λας Βέγκας, που τραβούσαν με βίντεο το απίστευτο αυτό φαινόμενο. Χιλιάδες ακρίδες επιτέθηκαν σε τοίχους, εισόδους καζίνων και στα μπαρ, δημιουργώντας κονφούζιο.
Εντομολόγοι που κλήθηκαν να εξηγήσουν το φαινόμενο είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι πρόκειται για κάτι σύνηθες σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε έρημο. Όταν ο χειμώνας ή η άνοιξη έχουν υψηλά επίπεδα υγρασίας είναι κάτι που πρέπει να περιμένει κανείς, σύμφωνα με τους ειδικούς. Το πιο πιθανό είναι ότι οι ακρίδες μεταναστεύουν και κινούνται προς τον βορρά σε σμήνη.
Η Νεβάδα φέτος έζησε μια από τις πιο υγρές χρονιές της σπάζοντας ρεκόρ δεκαετιών.
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια