Κόσμος|29.08.2019 15:21

Pornhub: Το πιο «βρώμικο» βίντεο για καλό σκοπό (vid)

Newsroom

Ένα βίντεο για «καλό σκοπό» δημιούργησε η ιστοσελίδα Pornhub. Την ώρα που πάνω από 6,5 εκατομμύρια τόνοι απορριμμάτων πέφτουν κάθε χρόνο στους ωκεανούς, το Pornhub έλαβε μία νέα πρωτοβουλία για την... αντιμετώπιση του προβλήματος.

Κινηματογράφησε σε μία από τις πιο βρώμικες παραλίες του πλανήτη μία νέα ερωτική ταινία με πρωταγωνιστή το «Leolulu», ένα από τα πλέον δημοφιλή ερασιτεχνικά ζευγάρια του ιστότοπου.

Κάθε φορά, που κάποιος μπαίνει και βλέπει την ταινία με τον προβοκατόρικο τίτλο «Dirtiest Porn Ever», το Pornhub θα κάνει και από μία δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ocean Polymers.

T

Ο Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε: «Από σήμερα, 12,7 εκατ. τόνοι πλαστικού μπορούν να βρεθούν στα βάθη των ωκεανών μας. Αυτό που ίσως είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, είναι ότι οι επιστήμονες προβλέπουν ότι σε 30 χρόνια θα υπάρξουν περισσότερα πλαστικά από τα ψάρια στους ωκεανούς μας. Η ρύπανση των ωκεανών είναι πλέον ένα κρίσιμο και σημαντικό ζητήματα για τη ζωή μας που μόνο χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας για να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε την αλλαγή – όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για τις επόμενες γενιές. Είμαστε βρώμικοι εδώ στο Pornhub, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και οι παραλίες μας να είναι».

απορρίμματαPornhubπλανήτηςπλαστικά