Κόσμος|30.08.2019 12:46

Bear Grylls: Ο τηλεστάρ που τρώει τα πάντα κόντεψε να πεθάνει από τσίμπημα μέλισσας

Newsroom

«Αν δεν ρισκάρεις κάτι δεν κερδίζεις τίποτα» είναι το μότο του 45χρονου τηλεαστέρα Bear Grylls, παρουσιαστή του Discovery Chanel. Ο Grylls έχει υπηρετήσει στην βρετανική SAS (Special Air Service) και ισχυρίζεται ότι είναι ειδικός στην επιβίωση στην άγρια φύση, καθώς ξέρει όλα τα μυστικά για να μείνει κάποιος ζωντανός ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου.

Για τις ανάγκες του τηλεοπτικού του σόου έχει φάει ό,τι πιο αηδιαστικό υπάρχει, έχει πιει τα ούρα του, και έχει επιβιώσει σε σκληρές συνθήκες, χαμηλές θερμοκρασίες και αδιανόητες καταστάσεις με αρκούδες, ανακόντα και άγριους βίσωνες. Ο Grylls λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του - σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun - κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας σειράς επιβίωσης «Treasure Island» που θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Channel 4.

Μία μέλισσα τον τσίμπησε και την ώρα που κατευθυνόταν μαζί με τους συμμετέχοντας σε ένα νησί του Ειρηνικού Ωκεανού, όντας ουσιαστικά στην μέση του πουθενά, άρχισε να παθαίνει αλλεργικό σοκ.

Το πρόσωπό του άρχισε να πρήζεται και έφτασε σε τέτοιο βαθμό που τα μάτια του ίσα ίσα που άνοιγαν για να βλέπει, κάτι που προκάλεσε την επέμβαση του ιατρικού επιτελείου της παραγωγής. Του έκαναν μία άνεση και σιγά σιγά η κατάστασή του άρχισε να βελτιώνεται, με τους γιατρούς να επισημαίνουν πως αν δεν έπαιρνε άμεσα βοήθεια, το οποίο πιθανό είναι πως θα έχανε την ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη περιπέτεια είχε περάσει και το 2016 στα γυρίσματα του «Born Survivor» στα σύνορα της Καλιφόρνιας με το Μεξικό, όταν προσπάθησε να βγάλει μέλι από μία κυψέλη.

Bear GryllsDiscovery Chanelμέλισσα