Κόσμος|23.10.2018 20:49

Βρέθηκαν προσωπικά είδη του Κασόγκι στο διπλωματικό όχημα

Newsroom

Το CNN Turk μετέδωσε ότι η τουρκική αστυνομία εντόπισε δύο βαλίτσες και προσωπικά αντικείμενα που πιστεύεται ότι ανήκουν στον δολοφονηθέντα Τζαμαλ Κασόγκι. Τα ευρήματα υπήρχαν στο εγκαταλελειμμένο όχημα που βρέθηκε χθες εγκαταλελειμμένο στη συνοικία Σουλτανανγκαζί στην Κωνσταντινούπολη

Στην ιστοσελίδα του, το CNN σημειώνει ότι οι αρχές βρήκαν έναν υπολογιστή και έγγραφα τα οποία όπως λένε ανήκουν στον δολοφονημένο δημοσιογράφο. Παράλληλα οι τουρκικές αρχές έχουν υποψίες ότι ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε μέσα στο προξενείο από Σαουδάραβες πράκτορες στις 2 Οκτωβρίου. Από τα βίντεο με τις κάμερες παρακολούθησης ο Κασόγκι δεν φάνηκε να μεταφέρει προσωπικά αντικείμενα όταν εισήλθε στο προξενείο εκείνη την ημέρα.

Το τουρκικό δίκτυο μετέδωσε πως η έρευνα στο αυτοκίνητο σταμάτησε και θα συνεχιστεί και την Τετάρτη. Τέλος η κοινή ομάδα που συγκροτήθηκε από Τούρκους και Σαουδάραβες ερευνητές διεξήγαγε επίσης έρευνες στην κατοικία του γενικού προξένου και στο γενικό προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Κασόγκιδολοφονία Κασόγκι