Τραμπ για συνομιλία με τον Ουκρανό πρόεδρο: «Είναι fake news» (vid)
NewsroomΙδιαίτερα ενοχλημένος έδειξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο περιθώριο της Γενική Συνέλευσης του ΟΗΕ, για την έκταση που πήρε η συνομιλία του με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολόντιμιρ Ζελένσκι.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για «το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην αμερικανική ιστορία -πιθανότατα και στην παγκόσμια»-, ενώ κατηγόρησε και τα διεθνή ΜΜΕ για fake news.«Είναι ντροπή. Το γράμμα που αποκάλυψε τη συνομιλία ήταν ένα σπουδαίο κείμενο. Ήταν ένα φιλικό κείμενο και δεν ήταν καθόλου πιεστικό», τόνισε ο Τραμπ αναφερόμενος στην απομαγνητοφώνηση του διαλόγου του με τον Ουκρανό ομόλογό του.
Η συγκεκριμένη τηλεφωνική επικοινωνία βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ και για το οποίο ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του Τραμπ με το ερώτημα της παραπομπής.
«Δημιουργήσατε κλίμα γύρω από αυτό το τηλεφώνημα σαν να έγινε από την κόλαση. Αποδείχθηκε πως ήταν εντελώς ασήμαντο. Πολλοί άνθρωποι είπαν πως δεν περίμεναν να είμαι τόσο καλός».
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών