Κόσμος|21.10.2019 15:24
Συρία: Οι δυνάμεις του Άσαντ κατέλαβαν τη Ράκα (video)
Μαρία ΖαχαράκηΟ στρατός του Σύρου προέδρου Άσαντ μπήκε σήμερα στη Ράκα, το προπύργιο των τζιχαντιστών μέχρι πρότινος, πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ προς τη Βόρεια Συρία, όπου η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει τη ζώνη ασφαλείας.
Όπως μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών από τη Ράκα, ο στρατός του Άσαντ μπήκε και κατέλαβε την πόλη.
Σε βίντεο που μετέδωσε η συριακή τηλεόραση, ο συριακός στρατός πανηγυρίζει κοντά σε αμερικανική βάση που εγκαταλείφθηκε κατά την αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτιών.
Διαβάστε ακόμη
- Οι αθρόες μετακινήσεις με ένα «εντέλλεστε» και τα εξαντλητικά ωράρια γονατίζουν τους γιατρούς του ΕΣΥ
- Παίξαμε στον Αδύναμο Κρίκο | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.22)
- Λειψυδρία: «Φουσκώνει» κατά 200 εκατ. ο λογαριασμός για το μεγάλο έργο του Εύρυτου - Οι στόχοι της ΕΥΔΑΠ και η στρατηγική επέκταση
- Ποια νέα πρόσωπα θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές