Κόσμος|21.10.2019 15:24
Συρία: Οι δυνάμεις του Άσαντ κατέλαβαν τη Ράκα (video)
Μαρία ΖαχαράκηΟ στρατός του Σύρου προέδρου Άσαντ μπήκε σήμερα στη Ράκα, το προπύργιο των τζιχαντιστών μέχρι πρότινος, πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ προς τη Βόρεια Συρία, όπου η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει τη ζώνη ασφαλείας.
Όπως μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών από τη Ράκα, ο στρατός του Άσαντ μπήκε και κατέλαβε την πόλη.
Σε βίντεο που μετέδωσε η συριακή τηλεόραση, ο συριακός στρατός πανηγυρίζει κοντά σε αμερικανική βάση που εγκαταλείφθηκε κατά την αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτιών.
Διαβάστε ακόμη
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!