Κόσμος|23.10.2019 17:08

Ανατίναξε τον κήπο του ενώ προσπαθούσε να κάψει φωλιά κατσαρίδων (vid)

Newsroom

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια του Σέζαρ Σμιτζ να προσπαθήσει να απαλλαγεί από μια φωλιά με κατσαρίδες, με αποτέλεσμα να... ανατινάξει τον κήπο του. Συγκεκριμένα, όταν τα έντομα εισέβαλαν στην ιδιοκτησία του, ο άντρας επιχείρησε να τα κάψει. Ωστόσο, από λάθος του προκάλεσε μια τεράστια έκρηξη, με συνέπεια μεγάλα κομμάτια χλοοτάπητα να εκτοξευθούν στον ουρανό, ένα τραπέζι να «πετάξει» στον αέρα και δύο σκύλους να τρέχουν μακριά από την τρομάρα τους.

Ο 48χρονος οδηγός βαρέων οχημάτων, ο οποίος ζει στην πόλη Ερεάς Μαρκέζ της Νότιας Βραζιλίας, δήλωσε στο Focus on News: «Η σύζυγός μου πολλές φορές μου είχε εκφράσει παράπονα για την ύπαρξη κατσαρίδων στον κήπο. Τις φοβάται και με παρακάλεσε να τις απομακρύνω, καταστρέφοντας τη φωλιά τους».

 

Στην αρχή ο Σμιτζ χρησιμοποίησε ένα εντομοκτόνο, όμως η προσπάθειά του αυτή απέβη άκαρπη, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να βγάλει τα αποκρουστικά αυτά έντομα από τη φωλιά τους. Έτσι, αποφάσισε να βάλει... φωτιά στη φωλιά τους. Έριξε, λοιπόν, λίγη βενζίνη και άναψε ένα σπίρτο.

Αυτό ήταν: η φωλιά ανατινάχτηκε. Όπως δήλωσε ο Σμίτζ: «Έπρεπε να το είχα σκεφτεί. Πάλι καλά που ζημιά υπέστη μόνο το γκαζόν. Αν στεκόμουν πιο κοντά στη φωλιά, μπορεί τώρα να ήμουν νεκρός».

Η συμβουλή μας: Μην επεχειρήσετε κάτι ανάλογο στο σπίτι σας...

έκρηξηΒραζιλίακηπουρική