Τον πυροβόλησαν 16 φορές και περπάτησε τρία χιλιόμετρα για το νοσοκομείο
Newsroom«Θαύμα» χαρακτήρισαν οι Αρχές στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, το γεγονός ότι ένας άντρας, τον οποίο πυροβόλησαν 16 φορές, κατάφερε να περπατήσει παραπάνω από τρία χιλιόμετρα μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο Temple University Hospital.
Ο 27χρονος δέχτηκε καταιγισμό πυροβολισμών στη γειτονιά του Κένσιγκτον στη Φιλαδέλφεια νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με την αστυνομία να μην μπορεί να καθορίσει ακόμα γιατί τον πυροβόλησαν τόσες πολλές φορές, αφού δεν του έχουν πάρει ακόμα κατάθεση.
Οι ερευνητές βρήκαν στο σημείο κάλυκες μεγάλου διαμετρήματος. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν κάποιος τον μετέφερε σε κάποιο σημείο της διαδρομής, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Inquirer.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Αστυνομικού Τμήματος στο CNNi, Eric Gripp, ο άντρας είχε τραύματα από πυροβολισμούς στα εξής σημεία:
- πέντε φορές στη δεξιά πλευρά του
- δύο φορές στο αριστερό ισχίο του
- τρεις φορές στο άνω στήθος του
- μία φορά στον δεξιό ώμο του
- μια φορά στη δεξιά πλευρά του λαιμού του
- τρεις φορές στον αριστερό βραχίονά του
- και μια φορά στο δεξιό αντιβράχιο του
Ο 27χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση και εκτιμάται ότι θα επιβιώσει.
- Ένας νεκρός στη Νέα Μάκρη: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία Erminio στην Αττική - Χάος και στον Πόρο
- Σενάρια ανασχηματισμού μετά τη νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυξάνονται τα μέτωπα για την κυβέρνηση
- Δραματικές εικόνες από τους Αγίους Αποστόλους: Δρόμοι - ποτάμια και δεκάδες διασώσεις
- Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει ανασχηματισμό - «Δεν θέλω ου!» (Ep26)