Κόσμος|06.11.2019 16:00
Συρία: Σύλληψη κι ανάκριση της αδελφής του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι από Τούρκους
NewsroomΟι αρχές της Τουρκίας αιχμαλώτισαν μια αδελφή του θανόντα πρώην ηγέτη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι χθες Δευτέρα στην πόλη Άζαζ της βόρειας Συρίας, δήλωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς και πρόσθεσε ότι ανακρίνονται η ίδια, ο σύζυγός της και μια νύφη της, που επίσης συνελήφθησαν.
«Η Ρασμίγια Αουάντ αιχμαλωτίστηκε σε επιδρομή σε κοντέινερ κοντά στην Άζαζ», είπε ο αξιωματούχος. «Ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε μεγάλο όγκο πληροφοριών από την αδελφή του Μπαγκντάντι για τα ενδότερα του ΙΚ», πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος της τουρκικής κυβέρνησης.
Διαβάστε ακόμη
- Δύσκολος χειμώνας: Ντόμινο αυξήσεων στην ενέργεια φέρνει μέτρα... με τον μήνα - Τι θα πει σήμερα το απόγευμα ο Μητσοτάκης
- Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τους 3 νεκρούς
- «Ήταν κατουρημένα και κλαμένα»: Ξέχασαν παιδάκια σε σχολικό λεωφορείο για 5 ώρες
- Αντίδραση τουρκικού ΥΠΑΜ στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Καστελόριζο: Μιλά ξανά για αποστρατιωτικοποίηση