Κόσμος|27.11.2018 23:24

Εγκλημα-θρίλερ στη Βραζιλία: Ζευγάρι έκοψε τα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή και μετά τον σκότωσε

Newsroom

Ενα έγκλημα που συντάραξε τη Βραζιλία στα τέλη του Οκτωβρίου συνεχίζει να προκαλεί σοκ με τις αποκαλύψεις που προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας.  Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Σάο Πάουλο Ντάνιελ Κορέα Φρέιτας εντοπίστηκε δολοφονημένος σε θάμνους, με τους ιατροδικαστές να υποστηρίζουν πως βασανίστηκε άγρια προτού δολοφονηθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου: «Από την κατάσταση της σορού προκύπτει ότι ήταν μια πολύ βίαιη κατάσταση. Είχε δύο βαθιά κοψίματα στον λαιμό του, ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος και είχαν ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα». Η σωρός του 24χρονου ποδοσφαιριστή είχε συρθεί για περίπου 30 μέτρα, μέχρι το σημείο όπου τελικά βρέθηκε.

Υστερα από έρευνες της Αστυνομίας, το έγκλημα ομολόγησε ο 38χρονος επιχειρηματίας Έντισον Μπρίτες, ο οποίος μέχρι πριν από λίγα 24ωρα ήταν ο μοναδικός κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ολα δείχνουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και η σύζυγος του επιχειρηματία, η οποία φέρεται να ξάπλωσε στο κρεβάτι του σπιτιού τους με τον ποδοσφαιριστή!

Παρότι η Κριστιάνα Μπρίτες - μέσω του δικηγόρου της - επιμένει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στον φόνο, η 35χρονη γυναίκα θα καθίσει τελικά στο εδώλιο στο πλευρό του συζύγου της, καθώς ο εισαγγελέας υποστήριξε πως «αναλύοντας τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για το έγκλημα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Κριστιάνα».

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη ενθάρρυνε τον νεαρό παίκτη να τραβήξει μια φωτογραφία δίπλα της ενώ εκείνη έκανε ότι κοιμάται στο κρεβάτι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι ήταν μια αθώα πλάκα. Η ιστορία κατέληξε σε τραγωδία, όταν στο δωμάτιο μπήκε ο σύζυγος της, ο οποίος είδε τον 24χρονο ξαπλωμένο, έπαθε αμόκ και δολοφόνησε τον άτυχο άντρα με τον πλέον βασανιστικό τρόπο.

Βραζιλίαέγκλημαποδοσφαιριστής