Κόσμος|28.11.2018 19:14

Δωρεάν όλες οι σειρές του YouTube σε έναν χρόνο

Newsroom

Το YouTube Premium, που άρχισε από τις ΗΠΑ ως YouTube Red, έχει απλωθεί σε 29 χώρες και έχει ως στόχο να βαδίσει στα χνάρια του Netflix. Η Ελλάδα -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν συγκαταλέγεται στις χώρες που το χρησιμοποιούν. 

Το κόστος συνδρομής υπολογίζεται περί τα 12 δολάρια ανά μήνα. Όμως, το 2019 οι υπεύθυνοι ετοιμάζονται να αφαιρέσουν τη συνδρομή με το προϊόν να διατίθεται δωρεάν, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη υποστήριξη. 

Στο πλαίσιο αυτό, από τη νέα χρονιά υπολογίζεται ότι όλοι θα μπορούν να βλέπουν πρωτότυπες σειρές του YouTube δωρεάν στη βασική πλατφόρμα του, με την υποσημείωση ότι θα πρέπει να…ανεχτούμε τις διαφημίσεις, κατά τη διάρκεια των σειρών.

Η γνωστή πλατφόρμα διαφημίζει το «Cobra Kai», τη συνέχεια του Karate Kid, που έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Πέρα, όμως, από την εν λόγω σειρά, υπάρχουν και οι εξής: «Impulse», «Step Up: High Water», «Mind Field», «Foursome», «Ryan Hansen Solves Crimes on Television», «Kevin Hart: What the Fit».

Όσον αφορά την υπηρεσία Premium θα εξακολουθεί να υπάρχει, και θα προσφέρει περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις και πρώτη πρόσβαση στα YouTube Originals.

ταινίεςyoutube