Κόσμος|16.11.2019 22:38
Σαν Ντιέγκο: Πέντε νεκροί, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, από πυροβολισμούς
NewsroomΠέντε μέλη μιας οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, πέθαναν σε πυροβολισμό σε ένα σπίτι στη γειτονιά του Paradise Hills του Σαν Ντιέγκο, δήλωσε το Σάββατο η αστυνομία.
Μεταξύ των θυμάτων -όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής- είναι τρία αγόρια ηλικίας 5 ετών, 9 ετών και τριών ετών, ενώ νεκρή είναι και η 29χρονη μητέρα τους.
Νεκρός είναι και ο 31 ετών πατέρας τους.
Την ίδια στιγμή ακόμα ένα παιδί ηλικίας 11 ετών είναι στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Η αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση, ο δράστης είναι κάποιο από το μέλη της οικογένειας.
Συγγενής που μένει δίπλα στην οικογένεια κάλεσε την αστυνομία, αφού όπως είπε άκουσε έντονο διαπληκτισμό και στη συνέχεια πυροβολισμούς.
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα