Φατίχ Ντονμέζ: Είμαστε στην 4η γεώτρηση και συνεχίζουμε
Μαρία ΖαχαράκηΟ υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ, ανακοίνωσε ότι η Τουρκία ξεκίνησε 4η γεώτρηση στην Ανατολική Μεσόγειο και θα συνεχίσει μέχρι να βρει αέριο.
Ακόμη ο Τούρκος υπουργός έστειλε σαφές μήνυμα προς όσους επιχειρούν στην ανατολική Μεσόγειο λέγοντας ότι η Τουρκία δεν κάνει πίσω στις γεωτρήσεις.
«Είμαστε στην 4η γεώτρηση στην ανατολική Μεσόγειο. Μέχρι να βρούμε θα συνεχίσουμε», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Τουρκία αψηφά τις απειλές και θα προχωρήσει μέχρι τέλους.
«Ακόμη κι όταν εξαπολύονται κάποιες απειλές κατά της χώρας μας και των οργανισμών μας, δεν τους δίνουμε σημασία και θα κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι τέλους», είπε ο Φατίχ Ντονμέζ.
Λίγο νωρίτερα, ο Φατίχ Ντονμέζ -αναπτύσσοντας τη στρατηγική της Τουρκίας για την ανατoλική Μεσόγειο, ενώπιον της επιτροπής προϋπολογισμού της τουρκικής Βουλής- είχε εξαγγείλει πέντε νέες γεωτρήσεις για το 2020.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών