Κόσμος|23.06.2019 16:47
Σε κώμα 21χρονη αθλήτρια που έπεσε από τις σκάλες
NewsroomΣε κωμα νοσηλεύεται στις ΗΠΑ η Βρετανίδα κωπηλάτης Άνα Θόρντον, ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο Σιάτλ στις αρχές του Νοεμβρίου.
Η 21χρονη αθλήτρια έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι, ενώ σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, το οποίο έχει έδρα στο Σιάτλ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Βρετανική Ομοσπονδία, η Άνα νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Είναι τριτοετής και προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.
Διαβάστε ακόμη
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο
- Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι
- Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»