Πλοίο-φάντασμα με κομμένα κεφάλια και σκελετούς βρέθηκε στις ακτές νησιού
NewsroomΜε ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές στην Ιαπωνία, και συγκεκριμένα στο νησί Sado, όταν ένα πλοίο-φάντασμα έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του. Το ξύλινο πλοίο βρέθηκε στις ακτές του νησιού στις 9:30 το πρωί και αμέσως η ακτοφυλακή έσπευσε στο σημείο.
Το δίχως άλλο, τα ευρήματα προκάλεσαν φρίκη, αφού μέσα στο πλοίο βρέθηκαν δύο κομμένα κεφάλια και συνολικά 5 σκελετοί. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως το πλοίο είχε φύγει από τη Βόρειο Κορέα.
Προς το παρόν παραμένει άγνωστο για πόσο καιρό το πλοίο περιπλανιόταν στη θάλασσα ακυβέρνητο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του πληρώματος να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Το ξύλινο καράβι είχε διακριτικά από τη Βόρειο Κορέα και μάλιστα βρέθηκαν και προσωπικά έγγραφα, τα οποία εξετάζονται. Το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων NHK έκανε λόγο και για άλλα στοιχεία που οδηγούν προς τη Βόρειο Κορέα, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
- Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
- Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
- Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική