Κόσμος|02.01.2020 14:42
Κακοκαιρία: Συνεχίζονται τα μέτρα προστασίας αστέγων από το Δήμο Αθηναίων
NewsroomΈτσι, από τις 8.00 το βράδυ απόψε έως αύριο τις 8.00 το πρωί, οπότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, θα είναι ανοικτοί θερμαινόμενοι χώροι στη Λέσχη Φιλίας Πανόρμου, ο 1ος όροφος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, καθώς και το υπνωτήριο επί της οδού Αλικαρνασσού 49 στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Ταυτόχρονα συνεργεία καθώς και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) θα συνεχίσουν να διανέμουν ζεστό τσάι, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης σε σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι. Ταυτόχρονα θα ενημερώνουν και για τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων.
Διαβάστε ακόμη
- «Έχουν ιδιοτελή στόχευση»: «Θύελλα» για τις παραλίες στην Αττική που κρίθηκαν ακατάλληλες - Ποιοι και γιατί αντιδρούν
- Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Σαρώνει το φαινόμενο της υδροπληξίας - 74 θάνατοι από πνιγμό στη Γαλλία, νεκρός 6χρονος στη Γερμανία
- Βορίδης: Ελπίζω ο Σαμαράς να μην κάνει νέο κόμμα - Αντιφατική η αντιπολίτευση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Nέα αμερικανική επίθεση στο Ιράν και απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης – Ιρανικά πλήγματα σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν