Κόσμος|08.01.2020 18:39

Γιατί ο γιος της Ιβάνκα Τραμπ δάγκωσε πράκτορα - Τι απαντά η ίδια (pic)

Newsroom

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες που δείχνουν τον γιο της Ιβάνκα Τραμπ να προσπαθεί να ξεφύγει από έναν πράκτορα της συνοδείας της κόρης του Αμερικανού προέδρου, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να απορούν πού βρισκόταν την εν λόγω στιγμή η μητέρα του. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στη διάρκεια της επιστροφής της οικογένειας Τραμπ με το Air Force One, στο θέρετρο Mar-a-Lago της Φλόριντα, όπου και γιόρτασαν τα Χριστούγεννα.

Κατά την αποβίβαση, ο μικρός γιος της Ιβάνκα, Θίοντορ, προσπάθησε να κατέβει τη σκάλα χωρίς την εποπτεία κάποιου από τους γονείς του ή κάποιου άλλου ενήλικα, με αποτέλεσμα ένας από τους πράκτορες της οικογένειας να τον σταματήσει. Τότε, ο φακός «συνέλαβε» τον μικρό να προσπαθεί να δαγκώσει τον πράκτορα που τον «τσάκωσε» στα πράσα. 

Η Ιβάνκα Τραμπ, από την πλευρά της, σχολίασε το περιστατικό στα social media, με μια ανάρτηση στο instagram, στην οποία αναφέρει ότι για λίγο απέφυγε ένα μεγάλο γονεϊκό ατόπημα, ενώ «υπέβαλε τα σέβη της» και στον φωτογράφο που πρόλαβε να αιχμαλωτίσει με τον φακό του το στιγμιότυπο. 

Ιβάνκα Τραμπ