Ταϊλάνδη: Μακελειό σε ληστεία κοσμηματοπωλείου - Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί
NewsroomΣε πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και μεταδόθηκαν από ταϊλανδικά ΜΜΕ, εικονίζεται άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο, στρατιωτικό παντελόνι αγγαρείας και πιστόλι 9 χιλιοστών στο χέρι να εισβάλλει σε κοσμηματοπωλείο ειδικευμένο στον χρυσό στο εμπορικό κέντρο του Λοπμπούρι, 150 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανγκόκ.
Ανοίγει αμέσως πυρ, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τέσσερις, πριν ανέβει πάνω σε πάγκο του κοσμηματοπωλείου και κλέψει λεία αξίας που υπολογίζεται πως ανέρχεται σε 15.000 ευρώ.
Ένας ιδιωτικός φρουρός και μια πωλήτρια σκοτώθηκαν ακαριαία, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπαρχηγός της αστυνομίας της πόλης Σουμίθ Πουνσρί. Ένα αγοράκι δύο ετών υπέκυψε λίγο αφότου διακομίστηκε σε νοσοκομείο, πρόσθεσε. Ο δράστης της ληστείας, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές, δεν έμεινε μέσα στο κοσμηματοπωλείο παρά εξήντα δευτερόλεπτα, πριν κατόπιν βγει από το εμπορικό κέντρο και διαφύγει με μοτοσικλέτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τη έρευνας.
- Προσοχή: Ιστότοποι μπορούν πλέον να σας «κατασκοπεύουν» μέσω του σκληρού σας δίσκου
- Η Χαριλάου Τρικούπη που ανοίγει τον φάκελο των κρατικών αναθέσεων στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, η κυβίστηση Φάμελλου και ο κουβάς με Μαρινάκη
- Η ΕΛ.Α.Σ. ανακατεύει την τράπουλα στην αντιπολίτευση - Ανατροπή της δυναμικής της βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ
- Το μετάνιωσε ήδη: Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Τραμπ στον τρίτο τελικό του NBA