Ιράκ: Όλμοι έπληξαν στρατιωτική βάση όπου υπάρχουν και δυνάμεις των ΗΠΑ
NewsroomΕπτά όλμοι έπεσαν μέσα στην αεροπορική βάση Μπάλαντ του Ιράκ, όπου σταθμεύουν δυνάμεις των ΗΠΑ, και τέσσερις Ιρακινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν από την επίθεση, δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερ δύο στρατιωτικές πηγές.
Οι στρατιωτικές πηγές, σύμφωνα με το ΑΠΕ, είπαν πως οι όλμοι έπεσαν στον διάδρομο της βάσης μέσα στη βάση, η οποία βρίσκεται 80 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που έκανε λόγο, επικαλούμενο επίσης ιρακινές στρατιωτικές πηγές, για εκτόξευση τεσσάρων ρουκετών εναντίον της βάσης με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις Ιρακινοί στρατιώτες, σχεδόν το σύνολο των Αμερικανών στρατιωτών που βρίσκονταν στη βάση έχουν αποχωρήσει από αυτήν έπειτα από την κλιμάκωση ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν.
- Το σχέδιο 3 επιπέδων για εκεχειρία στην Ουκρανία, το ρίσκο παραβίασης και τα «καλά νέα» του Τραμπ
- Μνημείο προσβολής προς όλους το βίντεο του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση
- Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο Μασκ
- «Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου