Κόσμος
|
19.01.2020 10:25
Βενεζουέλα: Αλλαγή πλεύσης από Μαδούρο - «Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τις ΗΠΑ»
NewsroomΟ πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Washington Post», ανέφερε πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να υπάρξει μια απευθείας διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην πολιτική κρίση που επικρατεί στη χώρα.
Επίσης, ο Μαδούρο πρόσθεσε ότι, εάν οι Αμερικανοί πάρουν πίσω τα οικονομικά μέτρα τα οποία έχουν λάβει εναντίον της χώρας του, πρόκειται να συμβούν «σημαντικές αλλαγές».
«Εάν υπάρχουν σεβασμός και διάλογος ανάμεσα στις κυβερνήσεις, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!