«Κίτρινα Γιλέκα»: Retweet ένα «ψέμα» έκανε ο Τραμπ για συνθήματα υπέρ του
NewsroomΣτους δρόμους του Παρισιού, οι διαδηλωτές φωνάζουν ρυθμικά ένα απλό μήνυμα: «Θέλουμε τον Τραμπ». Πρόκειται, σε κάθε περίπτωση, για μια φανταστική θεωρία, που δεν στηρίζεται σε καμία απόδειξη. Ωστόσο, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να αναπαράγει το κείμενο ενός σχολιαστή στο λογαριασμό του στο Twitter.
«Υπάρχουν ταραχές στη σοσιαλιστική Γαλλία λόγω των φόρων της ακροαριστεράς στα καύσιμα», γράφει ο Τσάρλι Κερκ, ο ιδρυτής της συντηρητικής οργάνωσης Turning Point USA.
«Τα Μέσα Ενημέρωσης δεν μιλούν σχεδόν καθόλου για αυτό. Η Αμερική βρίσκεται σε πλήρη άνθιση, η Ευρώπη φλέγεται. Θέλουν να κρύψουν την επανάσταση της μεσαίας τάξης εναντίον του πολιτισμικού μαρξισμού», συνεχίζει ο Κερκ, στον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσφερε μια πλατφόρμα επικοινωνίας με τα 55 εκατομμύρια των ακολούθων του στο Twitter.
«Οι άνθρωποι φωνάζουν "Θέλουμε τον Τραμπ" στους δρόμους του Παρισιού», υποστηρίζει επίσης, αν και κανένα συγκεκριμένο στοιχείο ή μαρτυρία δεν επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.
Πριν από μία εβδομάδα ο Τραμπ είχε ήδη αναφέρει, με ένα μήνυμα στο Twitter ότι παρακολουθεί στενά τις διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία.
- «Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη λένε οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Ο όρος και το μεγάλο δίλημμα
- Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
- Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
- Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη