Κόσμος|04.12.2018 23:03
Κόρμπιν: «Άλμα στο κενό» η συμφωνία για το Brexit
NewsroomΟ ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι η συμφωνία για το Brexit που ζητά η Τερέζα Μέι να εγκριθεί από τη Βουλή των Κοινοτήτων ισοδυναμεί με άλμα στο κενό. Παράλληλα πρόσθεσε ότι η πρωθυπουργός της Βρετανίας θα πρέπει να επιδιώξει μια καλύτερη συμφωνία ή να παραιτηθεί.
«Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε με τι θα μοιάζει η µακροπρόθεσµη σχέση μας με την Ευρώπη και για αυτό το λόγο τόσοι πολλοί βουλευτές σε όλο το κοινοβούλιο είναι απρόθυμοι να ψηφίσουν ένα Brexit στα τυφλά και να κάνουν ένα άλμα στο κενό με το μέλλον της Βρετανίας», τόνισε ο Κόρμπιν.
Διαβάστε ακόμη
- «Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
- Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
- «Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία