Κόσμος|04.12.2018 23:08
Τζόνσον: «Εθνική ταπείνωση» η συμφωνία για το Brexit
NewsroomΟ Μπόρις Τζόνσον χαρακτήρισε τη συμφωνία για Brexit εθνική ταπείνωση – περίγελος της απόφασης για αποχώρηση από την ΕΕ. Παράλληλα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας ελπίζει ότι η συμφωνία θα καταψηφιστεί από το Κοινοβούλιο.
«Έχουμε πληθώρα επιλογών. Για να ενεργήσουμε δεόντως πρέπει να καταλάβουμε τι θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη, εάν, όπως ελπίζω, αυτή η σπουδαία Βουλή των Κοινοτήτων καταψηφίσει αυτή τη συμφωνία» ανέφερε ακόμα.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου
- H ΜΙΤ εμπλέκει «αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα» στη συντριβή του λιβυκού αεροσκάφους - Ήταν κρατούμενη για μέρες
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!