Κόσμος|25.10.2018 17:28

Άπλωσε χέρι σε γυναίκα την ώρα της πτήσης και τα «έριξε» στον Τραμπ

Newsroom

Το περιστατικό συνέβη κατά τη πτήση της Southwest Airlines αλλά δεν δημιούργησε εξ' αρχής εντύπωση καθώς τέτοια περιστατικά δίνουν και παίρνουν σε πτήσεις. Αυτό όμως που τράβηξε την προσοχή ήταν η δικαιολογία του δράστη τον όποιο μάλιστα συνέλαβε το FBI.

Το περιστατικό συνέβη στις 21 Οκτωβρίου στο αεροπλάνο από το Χιούστον στο Αλμπουκέρκη και σύμφωνα με την καταγγελία μιας γυναίκας ένας άντρας που καθόταν στο πίσω κάθισμα άπλωσε χέρι την ώρα που εκείνη αποκοιμήθηκε.

Ο άντρας που λίγο αργότερα τα στοιχεία του έγιναν γνωστά και ακούει στο όνομα  Bruce Michael Alexander, άγγιζε για αρκετή ώρα το στήθος της γυναίκας μέχρι την στιγμή που ξύπνησε και κατάλαβε την πράξη του.

Παρά τις συστάσεις εκείνος επανέλαβε την κίνησή του άλλες δυο φορές με την γυναίκα να χάνει την ψυχραιμία της και να βάζει τις φωνές, ενώ ενημέρωσε τις αεροσυνοδούς για το περιστατικό κάνοντας καταγγελία.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Νέο Μεξικό ο επίμονος άντρας συνελήφθη από άντρες του FBI.

Στον διάλογο που είχε με τους αστυνομικούς, αφού ρώτησε για την ποινή που αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος στη συνέχεια υποστήριξε με περισσό θράσος πως ο «Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πει ότι είναι «ok» να χουφτώνεις γυναίκες».

Τα λόγια αυτά όντως τα είχε πει ο Τραμπ προτού γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το μακρινό 2005 στον παρουσιαστή της εκπομπής «Access Hollywood» του τηλεοπτικού δικτύου NBC!

Τα λεγόμενά του παραπέμπουν στο πολυσυζητημένο σχόλιο που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2005 μιλώντας με τον Μπίλι Μπους, τον παρουσιαστή της εκπομπής «Access Hollywood» του τηλεοπτικού δικτύου NBC, πριν ξεκινήσει η βιντεοσκόπηση της εκπομπής. Τότε λοιπόν ο Τραμπ είχε πει μεταξύ άλλων: «Αρχίζω να τις φιλάω. Όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Τις πιάνεις από το μ…ι. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες».

Σύμφωνα με την Huffington Post, σε περίπτωση που ο Bruce Michael Alexander κριθεί ένοχος για βίαιη σεξουαλική επαφή αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 2 έτη και πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων.

ΗΠΑ