Κόσμος|20.02.2020 12:31
Καναδάς: Καραμπόλα 200 οχημάτων - Μηδενική η ορατότητα λόγω κακοκαιρίας
NewsroomΚαραμπόλα άνευ προηγουμένου σημειώθηκε έξω από το Μόντρεαλ στον Καναδά, στην οποία ενεπλάκησαν 200 οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 100.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η σύγκρουση προκλήθηκε εξαιτίας της μηδενικής ορατότητας λόγω κακοκαιρίας σύμφωνα με όσα σημείωσε ο Υπουργός Μεταφορών του Κεμπέκ. Κάποια από τα οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ανάμεσα στα 200 που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, βρίσκονται ένα σχολικό λεωφορείο και ένα βυτιοφόρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, ενώ ο πάγος στους δρόμους εμπόδισε τους οδηγούς να φρενάρουν σωστά και να ελέγχουν τα οχήματά τους.
Διαβάστε ακόμη
- Πατέρας και γιος πίσω από το μακελειό στο Σίδνεϊ - Στους 15 οι νεκροί, βρέθηκαν έξι όπλα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα: Το τετράδιο με τις ιδιόχειρες σημειώσεις και ο λογιστής
- Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
- Little Foot: Το απολίθωμα ανθρωποειδούς που μπορεί να είναι ο νέος πρόγονος του ανθρώπου