Συρία: Καταρρίφθηκε αεροσκάφος του Ασαντ στην Ιντλίμπ -Διαψεύδει ο συριακός στρατός
NewsroomΑεροσκάφος του συριακού στρατού καταρρίφθηκε στην επαρχία Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.
Ο τουρκικός στρατός πλήττει στόχους της συριακής κυβέρνησης στην Ιντλίμπ τις τελευταίες εβδομάδες. Τον Φεβρουάριο συνολικά 55 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιθέσεις του συριακού στρατού, περιλαμβανομένων αεροπορικών επιδρομών, στην επαρχία αυτή.
Την ίδια ώρα εξάλλου ο στρατός της Συρίας ανακοίνωσε ότι κλείνει τον εναέριο χώρο πάνω από το βορειοδυτικό τμήμα της χώρας για όλα τα αεροσκάφη και τα drones, ενώ τόνισε ότι θα καταρρίπτει οποιοδήποτε αεροσκάφος τον παραβιάζει, όπως μετέδωσε το πρακτορείο SANA.
«Οποιοδήποτε αεροσκάφος παραβιάσει τον εναέριο χώρο μας, θα αντιμετωπίζεται ως εχθρικό και θα καταρρίπτεται», δήλωσε στρατιωτική πηγή σύμφωνα με το SANA. Εξάλλου τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης διέψευσαν την πληροφορία που μετέδωσε πριν λίγο το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, σύμφωνα με την οποία συριακό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στην επαρχία Ιντλίμπ.
- Φόβοι για κατάληψη του διαδικτύου από την AI: Από τα κενά ασφαλείας στα κακόβουλα λογισμικά που απειλούν υποδομές
- Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην 25χρονη Πηνελόπη - Η έκκληση της οικογένειας
- «Εξαφανίζουν ανθρώπους»: Η ICE κρύβει την τοποθεσία χιλιάδων μεταναστών - Σε πανικό οικογένειες
- Ο «Ronald Doe», ο Σατανάς κι ο Άγιος Μιχαήλ - Η αληθινή ιστορία που ενέπνευσε τον «Εξορκιστή»