Βόρεια Μακεδονία: Απαγορεύεται η είσοδος σε προερχόμενους από την Ελλάδα
NewsroomΗ κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε απόψε την απαγόρευση εισόδου στην επικράτεια της χώρας σε αλλοδαπούς πολίτες που προέρχονται και από χώρες μεσαίου κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού.
Μέχρι σήμερα απαγορευόταν η είσοδος μόνο σε αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες υψηλού κινδύνου διάδοσης του κορονοϊού.
Σύμφωνα με τον κατάλογο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μεταξύ των χωρών που περιλαμβάνονται σε αυτές, μεσαίου κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού είναι και η Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι προερχόμενοι από τη χώρα μας δεν θα μπορούν πλέον να εισέρχονται το επόμενο διάστημα στη Βόρεια Μακεδονία.
Ακόμη, η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε το κλείσιμο των δευτερευόντων συνοριακών διόδων της χώρας. Σε σχέση με την Ελλάδα, με βάση την αποψινή απόφαση της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας, παραμένει ανοιχτή η συνοριακή δίοδος στους Ευζώνους, ενώ κλείνουν οι συνοριακοί δίοδοι της Δοϊράνης (περιοχή Κιλκίς) και της Νίκης (περιοχή Φλώρινας).
- Με ζεϊμπέκικα, χειροκροτήματα και δάκρυα το «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη - Εκατοντάδες άνθρωποι στην κηδεία
- Θάνατος Μαζωνάκη: Τι απαντά ο καθηγητής που διοργάνωσε το συνέδριο με ομιλήτρια την κατηγορούμενη γιατρό
- Στο στόχαστρο της γαλάζιας κριτικής το ΠΑΣΟΚ - Μονομαχία για τα «μάτια» των κεντρώων ψηφοφόρων
- Ντουζιέρα με κουμπαρά σε παραλία της Θάσου: Το βίντεο στο TikTok και... ο διχασμός