Κόσμος|16.03.2020 16:54

Γυμναστής στην Ισπανία προπονεί τους γείτονες από την ταράτσα λόγω κορονοϊού

Newsroom

Μετά την Ιταλία, η Ισπανία είναι η δεύτερη πληγείσα χώρα στην Ευρώπη από τον κορονοϊό. Κι αυτό γιατί μέσα σε μία ημέρα σημειώθηκαν περισσότερα από 2.000 κρούσματα ενώ περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πάντως, οι κάτοικοι της Ισπανίας δεν χάνουν το κουράγιο τους, παρά το γεγονός ότι τα θύματα πλησιάζουν τα 300 και τα κρούσματα  ανέρχονται σε περίπου 8.000.

Με το σύνολο των επιχειρήσεων να κλείνει, όλοι ψάχνουν εναλλακτικές για να «σπάσει» η μονοτονία που δημιουργεί ο περιορισμός στο σπίτι. Στο πλαίσιο αυτό ένας γυμναστής στη Σεβίλλη ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και με οδηγίες στους γείτονες που βρίσκονται στα μπαλκόνια των υπόλοιπων κτιρίων, προσπαθεί να τους κρατήσει σε φόρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Así se las gasta junto a sus vecinos @gonzalo_gbroto ???‍♀️ Este es el espíritu de @sanosevillabermejales ??‍♂️ Por muy adversas que sean las circunstancias, vamos a sacar lo mejor de ti ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sano Sevilla Los Bermejales (@sanosevillabermejales) στις 14 Μάρ, 2020 στις 7:25 πμ PDT

ΙσπανίαΚορονοϊός