Κόσμος|18.03.2020 10:46
Κορονοϊός: Kλείνουν τα ξενοδοχεία στην Κύπρο
Ντέπη ΧιωτοπούλουΣύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου και του υφυπουργού Σάββα Περδίου, υπήκοοι τρίτων χωρών που επιθυμούν να επαναπατρισθούν, λόγω κορονοϊού, πρέπει να το υλοποιήσουν ως τις 21/3/20.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμη πτήση προς την χώρα τους, καλούνται να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία/Προξενείο της χώρας τους στην Κύπρο.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα της Κύπρου κλείνουν στις 21 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστά ως και τις 30 Απριλίου 2020.
Διαβάστε ακόμη
- Το δεκαήμερο των εσωκομματικών τριβών στην κυβέρνηση, η αποχώρηση του Καστανίδη και η αγκαλιά στον αποσυνάγωγο Λαζαρίδη
- Καλοκαίρι χωρίς γιατρούς στα νησιά: Ο μισθός που δεν καλύπτει ούτε τα βασικά έξοδα και τα εξαντλητικά ωράρια
- «Γκρεμίζεται» η ασταθής εκεχειρία στο Ιράν: Το ενεργειακό διακύβευμα και η πίεση στις διαπραγματεύσεις με φόντο το Ορμούζ
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Επιστροφή σε ζέστη και αφρικανική σκόνη - Έρχονται μέχρι και 30άρια