ΗΠΑ: Μαρτυρία ασθενή με κορονοϊό - «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και πονάω»
NewsroomΣυγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός ασθενή με κορονοϊό ο οποίος φαίνεται πως δίνει μάχη με τον ιό στο σπίτι του.
Μιλώντας στην κάμερα εξηγεί τα τις παρενέργειες του οργανισμού του στην ασθένεια τις οποίες έχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μολυνθεί: «Η αναπνοή μου είναι δύσκολη... και πονάει. «Θα κλάψω και δεν θέλω να κλάψω» λέει στη συνέχειαεμφανώς καταβεβλημένος.
«Είναι δύσκολο γιατί είναι τόσο περίεργο. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να δείξω στον κόσμο ότι όλο αυτό ήταν αληθινό και τώρα το ζούμε», αναφέρει στη συνέχεια ο ασθενής δικαιολογώντας γιατί τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο. «Είμαι τυχερός γιατί έχω την γυναίκα μου και οι γιοί μου είναι ώριμοι. Είναι 17, 12 και 9 ετών και έχουν συνηθίσει ο μπαμπάς να έχει ιατρικά θέματα στο παρελθόν», καταλήγει ο ασθενής.
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση