Κόσμος|24.03.2020 17:30
Κορονοϊός: Τηλεφώνημα Ερντογάν στον Φατίχ Τερίμ
Μαρία ΖαχαράκηΤηλεφώνημα στον προπονητή της Γαλατάσαράι, Φατίχ Τερίμ, και τον αντιπρόεδρο του ομίλου, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, από τον Τούρκο πρόεδρο. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε στα δύο στελέχη της ομάδας της Γαλατασαράι «γρήγορα περαστικά».
Την ίδια ώρα, στελέχη του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύεται ο 66χρονος πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Τουρκίας, ανέφεραν σε τουρκικά ΜΜΕ ότι ο Φατίχ Τερίμ είναι καλά και ότι το μόνο σύμπτωμα που παρουσιάζει είναι ένας «ελαφρύς βήχας».
Διαβάστε ακόμη
- Σε τρία επίπεδα η απάντηση της Αθήνας στην τουρκική προκλητικότητα - Στο Καστελόριζο την Κυριακή ο Μητσοτάκης
- Κατήγγειλαν στο OPEN ότι έχουν μείνει χωρίς ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Ημαθίας και λίγο αργότερα τους έστειλαν όχημα
- «Είναι ζωντανός»: Σώθηκε χάρη σε συγκλονιστικό βίντεο που έστειλε μέσα από τα συντρίμμια μετά την κατάρρευση στο Νέο Δελχί
- Μα γιατί ήταν εκεί; Έπεσε σε STOP και μετά... πήγε να το ξηλώσει