Κόσμος
|
31.03.2020 15:31
Κορονοϊός: Η Ισπανία ανακοίνωσε 849 νεκρούς σε μία ημέρα - 9.222 νέα κρούσματα
NewsroomΣτη δίνη του κορονοϊού παραμένει η Ισπανία, καθώς το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 849 νεκρούς σε μία ημέρα. Στα 9.222 τα νέα κρούσματα. Κατά 9.222 αυξήθηκε ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της επιδημίας Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ισπανία, ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 849.
Η αύξηση του αριθμού των θανάτων είναι η μεγαλύτερη από την έναρξη της επιδημίας, αλλά σε ποσοστιαίο επίπεδο είναι μικρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Ο αριθμός των θανάτων πέρασε στους 8.189, από 7.340 χθες, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφθασε στα 94.417, από 85.195 χθες.
Διαβάστε ακόμη
- Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση Χαρδαλιά και οι 5 περιοχές σε «Red Code»
- Μακρόν κατά Τραμπ: Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό και όχι τους νταήδες - Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε το «μπαζούκα»
- Ζάκυνθος: Μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι - Προσήχθησαν ο ίδιος και ο πατέρας του
- Μικέλα Χαρτουλάρη στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά δεν έχει χώρο να ζήσει, να διαμαρτυρηθεί - Πνίγεται ανάμεσα σε υψηλά ενοίκια και κρατική βία»